POȚI CÂȘTIGA BANI DIN PARIURI?

POȚI CÂȘTIGA BANI DIN PARIURI?

Poți câștiga bani folosindu-te de site-urile care oferă ponturi pentru pariuri?

Aceasta este o întrebare pe care am văzut-o de multe ori adresată pe internet. Așa că am decis să testez dacă poți să faci profit folosind un serviciu de ponturi pentru pariuri. Dacă vrei să afli concluzia la care am ajuns, continuă să citești acest articol.

Dar, înainte să începem, vreau doar să-ți spun că poți să urmărești varianta video a acestui articol, dacă apeși pe link-ul de mai jos.

În încercarea de a câștiga mai mulți bani oamenii apelează la tot felul de soluții. Unele sunt mai convenționale cum ar fi pornirea unei afaceri sau investițiile. Altele puțin mai neconvenționale cum sunt pariurile, cazinourile și loteria.

Deoarece și eu caut mereu să-mi diversific sursele de venit, am decis să testez dacă poți să-ți construiești o sursă de venit pasiv prin intermediul pariurilor sportive folosind un serviciu de ponturi pentru pariuri. 

În acest articol vreau să-ți prezint strategia pe care am ales să o folosesc eu și ce rezultate am obținut până acum. 

Lucrul pe care vreau să-l menționez încă de la început este că pariurile pot provoca dependență. Iar acest lucru poate să facă foarte mult rău. 

Dacă știi că ai o personalitate care e predispusă dependențelor nu încerca să câștigi bani din pariuri. Îți recomand călduros să te oprești din citit și să alegi un alt articol de pe blog pe care să-l urmărești. Îți las aici un link către unul din preferatele mele.

Acum că am clarificat acest lucru, haide să-ți prezint strategia de pariere.

Strategia de pariere

La fel ca la investiții, dacă vrei să câștigi bani din pariuri trebuie să fii disciplinat. Fără o strategie bine pusă la punct nu faci altceva decât să te bazezi pe noroc. Iar acest lucru nu-ți va aduce decât pierderi.

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să stabilesc pe ce pariez. Ții minte când am zis într-un articol anterior: „Investește doar în ceea ce înțelegi”? Ei bine regula asta se aplică și la pariuri. 

Din acest motiv am decis să pariez doar pe fotbal pentru că este un sport pe care îl cunosc și îl urmăresc. Nu are rost să pariez pe cricket pentru că nu înțeleg jocul.

Ca să pot să-mi fac o părere clară despre această strategie, intenționez să o folosesc pe parcursul unui sezon fotbalistic întreg. Am pornit testul la mijlocul lunii august și vreau să continui până la finalul lunii mai 2020. Cu toate acestea, dacă voi ajunge să pierd 50% din valoarea contului, mă voi opri.

Pentru furnizorul de ponturi pentru pariuri folosesc Football Bet Profit. Acesta este un site britanic de ponturi pentru pariuri.

Următorul pas după stabilirea sportului pe care pariez și găsirea furnizorului de ponturi a fost clarificarea strategiei de money management. În continaure îți voi prezenta pas cu pas ce am făcut.

În primul rând, eu aveam deschis un cont la Betfair în care se aflau 400 de lei. Aceștia sunt banii cu care am început testul. 

E-mail-urile cu ponturi pe care le primesc de la Football Bet Profit conțin până la 4 pariuri. Astfel, pentru a stabili ce sumă pot paria pe fiecare bilet, am împărțit cei 400 de lei la 40. 

Am făcut acest lucru deoarece dacă aș folosi o sumă mai mare la fiecare pariu, în două sau 3 zile proaste aș pierde contul. În schimb, folosind această tactică trebuie să am 10 zile pierzătoare consecutive sau 40 de pariuri ca să pierd toți banii din cont. Acest lucru îmi permite să gestionez mult mai bine situația.

La fel ca și în investiții și atunci când pariezi poți beneficia de avantajele dobânzii compuse. În scenariul de față, ca să pot beneficia de dobânda compusă, am decis că pentru a putea crește valoarea mizei pe care îmi permit să o plasez pe un pariu, valoarea contului trebuie să crească cu cel puțin valoarea unei mize. Cu alte cuvinte, trebuie să-mi dublez miza. 

Mai exact, pornind de la 400 de lei, pentru a putea trece la nivelul următor, trebuie să strâng în contul de pariuri minim 410 lei. De la 410 lei trebuie să ajung la minim 420,25 lei și tot așa mai departe.

Am estimat că există aproximativ de 100 de zile de pariere într-un sezon sportiv. Teoretic, folosind această strategie, ar însemna că, dacă în fiecare zi de pariere aș reuși să câștig cât mi-am propus, la finalul campionatului, cei 400 de lei s-ar transforma în 4.725 de lei.

Cum am pus în aplicare strategia de pariere

Ca să respect strategia pe care mi-am creat-o iată care sunt pașii pe care îi urmez:

  1. În primul rând, cei de la Football for Profit îmi trimit un e-mail cu pariurile pe care ei le consideră câștigătoare într-o anumită zi. O zi de pariere poate avea până la 4 pariuri, fiecare folosind o altă strategie. 
  2. În ziua în care primesc e-mail-ul, plasez pariurile exact cum mi le trimit ei. Eu nu fac niciun pic de cercetare și respect strategia ca la carte. Tot procesul îmi ia cel mult 15 minute.
  3. La finalul zilei sau în dimineața următoare verific rezultatele pariurilor. Am decis să nu folosesc funcția de Cashout și să las pariurile active până la finalul meciului.
  4. În funcție de rezultatele pariurilor, verific în fișierul pe care ți l-am arătat care este miza pe care o voi folosi la pariurile următoare.

Asta este tot! 

Care este concluzia?

La începutul acestui experiment, în contul de pariuri aveam 400 de lei. În prezent, soldul contului este de 270 de lei. Mă apropii din ce în ce mai mult de Stop Loss cum s-ar zice în trading.

Din ce am văzut până acum, nu cred că poți câștiga bani pe termen lung folosind servicii de ponturi pentru pariuri. Oricât s-ar lăuda ele că sunt de bune, se bazează foarte mult pe noroc. În plus, surprize care să-ți strice biletul pot apărea oricând. Iar orice bilet câștigător nu face altceva decât să recupereze pierderile a câteva bilete necâștigătoare.

Cred că este posibil să faci bani pariind, dar nu ponturile cumpărate sunt soluția. Probabil trebuie să tratezi această activitate cu aceeași seriozitate ca și un trader pe Bursă ca să poți obține profit. Să faci multă analiză și să cunoști în detaliu echipele și sportul pe care îl activezi. Cu toate acestea hazardul poate oricând să-ți facă o surpriză neplăcută.

Cuvinte de încheiere

Știu că acest articol a fost puțin diferit față de cele pe care le-am postat până acum. Din acest motiv aș vrea să știu ce părere ai despre el și dacă ai vrea să mai scriu articole de acest gen în care să analizez modalități de a câștiga bani.

Lasă-mi gândurile tale în secțiunea de comentarii. De asemenea, dacă mai știi și alte modalități de a obține venituri pe care ai vrea să le testez, scrie-le și pe acestea mai jos.

Iar dacă ți-a plăcut acest articol, apasă pe butonul de Like, și arată-l unui prieten printr-un simplu Share.

Până data viitoare, amintește-ți că cel mai bun lucru pe care-l pot cumpăra banii este Liniștea Financiară!

Disclaimer

Articolele publicate pe acest website au scop EDUCATIV. Dacă anumite companii sau acțiuni ale unor companii listate sunt menționate în cadrul articolelor ele au doar titlul de exemplu și nu sunt recomandări de investiții. NU lua decizii de vânzare sau cumpărare doar pe baza informațiilor prezentate în articol.

Orice investiție prezintă un anumit grad de risc. Nu există nici o garanție că vei câștiga bani atunci când investești. Există riscul chiar să pierzi bani. De aceea, nu ar trebui niciodată să investești bani pe care nu-ți permiți să-i pierzi.

Toate instrumentele financiare de tip CFD, sunt foarte riscante datorită efectului de levier. Între 67% și 73% dintre investitorii de retail care utilizează instrumente de tip CFD pierd banii. De aceea trebuie să te asiguri că înțelegi cum funcționează și dacă îți permiți să-ți asumi riscul.

Recomandarea mea ar fi să te educi și să te informezi cât poți de bine înainte de a investi bani. Doar așa vei putea lua cele mai potrivite decizii pentru TINE.

 

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *