Poți câștiga bani din pariuri? - UPDATE 2020

Poți câștiga bani din pariuri? - UPDATE 2020

În articolul de astăzi îți prezint rezultatele experimentului pe care l-am început în august 2019 pentru a testa dacă poți obține venituri pasive utilizând un serviciu de ponturi pentru pariuri.

Eu încerc în permanență să descopăr metode prin care să pun banii să muncească pentru mine. Din acest motiv în luna august din 2019 am început un experiment. Am vrut să testez dacă poți transforma câștigurile obținute utilizând un serviciu de ponturi pentru pariuri într-o sursă de venit pasiv.

Pe scurt, experimentul pe care l-am făcut a fost următorul. Am pariat pe meciuri de fotbal banii pe care îi aveam disponibili într-un cont deschis la Betfair folosind ponturile primite pe e-mail de la un serviciu numit Football Bet Profit ca să văd dacă pot câștiga bani din această activitate. 

Dar, înainte să începem vreau doar să îți spun că poți urmări varianta video a acestui articol printr-un click pe link-ul de mai jos.

Începutul experimentului

La începutul testării aveam în contul de pariere de la Betfair suma de 406 lei.

Primele pariuri plasate pe baza ponturilor primite de la Football Bet Profit au fost câștigătoare. După cum poți să observi și pe ecran, am ajuns destul de repede la suma de 451 lei.

De acolo însă, treaba s-a stricat. Presupun că acest lucru s-a datorat faptului că abia începuseră campionatele de fotbal, iar echipele nu își intraseră încă formă. În câteva săptămâni, din cauza unor bilete necâștigătoare, am ajuns să mai am în cont doar 229 lei.

Era momentul să fac o schimbare

Acesta a fost momentul în care am făcut o schimbare de strategie.

Ca să identific motivul pentru care am pierdut deja o sumă importantă de bani, am analizat pariurile plasate până în acel moment. Această activitate m-a făcut să realizez că cele mai multe bilete pariate erau necâștigătoare din cauza unui singur meci. 

Betfair oferă un serviciu destul de folositor pariorilor. Ei îți oferă posibilitatea să-ți asiguri biletul în schimbul unei reduceri a cotei. Mai exact, asta înseamnă că dacă toate pariurile incluse pe un bilet sunt câștigătoare cu excepția unuia singur, îți recuperezi miza.

Ca să poți aplica această asigurare, biletului tău trebuie să conțină minim 3 meciuri. Întrucât ponturile pe care le primeam respectau de cele mai multe ori această condiție, mă calificam să utilizez această asigurare. Așa că am decis ca din acel moment să mă folosesc de ea.

În cadrul ponturilor pe care le primeam de la Football Bet Profit existau și bilete cu doar două pariuri. Aceste pariuri aveau întotdeauna cele mai mari cote, dar erau și cele mai riscante. În toată perioada de pariere nu cred că am avut mai mult de două astfel de bilete câștigătoare.

Pentru a putea asigura și biletele care conțineau aceste pariuri, am decis să adaug un pariu în plus pe bilet cu o cotă foarte mică. Alegerea mea a fost pariul că într-un meci se marchează un gol. Aceste pariuri au cota cuprinsă între 1.01 – 1.05 și mi-au permis să asigur biletul. 

Schimbare minoră cu beneficii majore

După ce am modificat puțin strategia, lucrurile au început să se îndrepte. De cele mai multe ori ratam un singur pariu de pe bilet și îmi recuperam miza. În plus, erau destul de puține biletele necâștigătoare care conțineau două sau mai multe pariuri ratate. Astfel, pierderile erau recuperate destul de ușor.

Cu această nouă abordare, după câteva luni de pariere valoarea contului a ajuns la 447 lei. Această revenire spectaculoasă m-a făcut să cred că am găsit strategia potrivită și că de acum înainte pot să transform această activitate într-o sursă de venit.

Dar nu a fost așa…

Nu după mult timp, lucrurile au luat din nou o turnură proastă. Nu am schimbat nimic la strategie. Asiguram biletele de fiecare dată, dar ponturile primite ratau predicțiile aproape de fiecare dată.

În consecință, în decursul următoarelor două luni am ajuns cu contul la valoarea de 210 lei.

Pentru că miza mea la fiecare pariu a fost de 11,08 lei și pentru că deja coborâsem o dată sub 200 de lei atunci când pariasem un bilet am decis să pun capăt acestui experiment.

pariuri

Concluzia experimentului

Așa cum am presupus când am înregistrat videoclipul inițial, ponturile pentru pariuri nu pot fi transformate într-o sursă constantă de venit pasiv. Acestea se bazează prea mult pe noroc și pe presupunerile unor străini ca să câștige bani în mod constant. Iar acest experiment care m-a costat 190 de lei mi-a demonstrat definitiv acest lucru.

În consecință, recomandarea mea este următoarea. 

Dacă ai luat în considerare să folosești un serviciu de ponturi pentru pariuri pentru a câștiga niște bani în plus, renunță la idee. Există alte modalități mult mai de încredere prin care poți genera niște bani în plus.

Mai bine folosește banii pe care intenționai să-i pariezi împreună cu prețul abonamentului pentru un astfel de serviciu și investește-i într-un Fond Mutual de tip Indice și lasă-i acolo 20-30 de ani. Cu siguranță o să ai un profit mai mare. Dacă nu ești sigur în ce Fonduri de tip Indice poți investi, urmărește acest videoclip și alege unul dintre ele.

Cuvinte de încheiere

După cum poți să-ți imaginezi, următorul pas pentru mine va fi să retrag banii din contul Betfair și să le dau o misiune mai bună. Dar sunt dispus să îi folosesc și pentru alte teste.

Dacă știi vreo metodă de a genera venituri suplimentare pe care ai vrea să o testez, scrie-o în secțiunea de comentarii.

Până data viitoare, amintește-ți că cel mai bun lucru pe care îl pot cumpăra banii este Liniștea Financiară!

Disclaimer

Articolele publicate pe acest website au scop EDUCATIV. Dacă anumite companii sau acțiuni ale unor companii listate sunt menționate în cadrul articolelor ele au doar titlul de exemplu și nu sunt recomandări de investiții. NU lua decizii de vânzare sau cumpărare doar pe baza informațiilor prezentate în articol.

Orice investiție prezintă un anumit grad de risc. Nu există nici o garanție că vei câștiga bani atunci când investești. Există riscul chiar să pierzi bani. De aceea, nu ar trebui niciodată să investești bani pe care nu-ți permiți să-i pierzi.

Toate instrumentele financiare de tip CFD, sunt foarte riscante datorită efectului de levier. Între 67% și 73% dintre investitorii de retail care utilizează instrumente de tip CFD pierd banii. De aceea trebuie să te asiguri că înțelegi cum funcționează și dacă îți permiți să-ți asumi riscul.

Recomandarea mea ar fi să te educi și să te informezi cât poți de bine înainte de a investi bani. Doar așa vei putea lua cele mai potrivite decizii pentru TINE.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *