6 Săptămâni ca să-ți Faci Ordine în Bani

Descoperă Regulile și Principiile după care eu mă ghidez ca să-mi gestionez banii, și învață Sistemul pe care eu mi l-am creat astfel încât să obțin cât mai mult de pe urma lor și să-mi accelerez drumul către Libertatea Financiară.

bani

SISTEMUL „NORMAL” ARE REZULTATE DEPLORABILE

66,5% dintre români nu au nici un fel de economii. Iar dintre cei care au reușit să pună bani deoparte, 77,6% au economii de-o viață de sub 10.000 EUR. Asta arată rezultatele unui sondaj făcut de CEC Bank în parteneriat cu FinZoom.

Dacă aranjăm puțin rezultatele sondajului, reiese că 92,5% din români au economii de maxim 10.000 EUR.

Deși înspăimântătoare, cifrele astea nu sunt chiar o surpriză. România ocupă ultimul loc din UE în ceea ce privește nivelul de educaţie financiară al populaţiei. Da! Chiar și Bulgaria ne-a depășit la acest capitol.

Comportamentul financiar tipic românesc ne arată că știm destul de bine câți bani câștigăm, ne-am făcut o rutină ca să ne plătim facturile la timp ca să nu avem întârzieri, după care cheltuim aproape tot pe nevoi și dorințe. Iar dacă ne mai rămâne ceva la final de lună, punem deoparte. Dacă nu, asta este. Poate luna viitoare.

În schimb, nu ne gândim niciodată să avem o sumă de bani pusă deoparte pentru cheltuieli neprevăzute, bani pentru investiţii în propria educaţie, să ne construim o sursă de venit suplimentar pentru pensie, sau să ne facem o asigurare de viață sau de îmbolnăvire gravă.

Cu alte cuvinte, știm să ne administrăm veniturile pe termen scurt. Dar nu ne gândim deloc la viitor. Și din cauza asta riscăm să ajungem într-o situație financiară precară care ne va forța să luăm decizii disperate.

Deși situația nu arată deloc roz, cu puțin efort din partea ta, lucrurile pot sta complet diferit.

FAMILIA MEA A AVUT DE SUFERIT DIN CAUZA FAPTULUI CĂ NU A ȘTIUT SĂ-ȘI GESTIONEZE BANII

Eu nu provin dintr-o familie înstărită.

Când aveam 4 sau 5 ani, din cauza unor decizii financiare total neinspirate care, printre altele, au condus la pierderea unei garsoniere în favoarea băncii, familia mea a fost nevoită să părăsească orașul în care m-am născut.

La momentul respectiv nu aveam suficienți bani ca să putem locui 4 persoane în Suceava. Așa că a trebuit să schimbăm o garsonieră în Suceava pe un apartament cu două camere în Câmpulung Moldovenesc.

Deși nu-mi amintesc prea bine evenimentul, sunt sigur că a avut un impact asupra mea.

Însă un eveniment care m-a afectat în mod direct și mi-a arătat cât este de important să știi să-ți gestionezi banii a avut loc în 2009.

Cu câteva zile înainte de a pleca la Cluj-Napoca ca să-mi depun dosarul pentru admiterea la facultate, părinții mei m-au anunțat că, din cauza datoriilor și a problemelor financiare pe care le aveau, nu mă puteau susține financiar pe perioada studiilor.

Vestea asta m-a dărâmat. Întrucât întreaga clasă a 12-a mi-am făcut planuri cu prietenii mei cei mai buni și am visat cât de fain va fi să stăm împreună în Cluj-Napoca și să ne bucurăm de studenție.

În următoarele două – trei zile am încercat să-i conving pe părinții mei că putem găsi o soluție. Le-am spus că mă voi angaja ca să acopăr eu o mare parte din cheltuieli. Le-am propus să diminuăm bugetul lunar asupra căruia ne înțeleseserăm. Și multe alte lucruri. Însă nimic nu a funcționat.

Prietenii mei au plecat la Cluj-Napoca în timp ce eu am rămas acasă. Iar după un semestru și jumătate petrecuți la Facultatea din Suceava, mi-am dat seama că lucrurile nu merg în direcția bună pentru mine.

Din fericire, la începutul lui 2010 situația financiară a părinților mei a început să se îmbunătățească. Așa că, în vara anului respectiv am făcut o nouă înțelegere cu ei și am putut să plec la Cluj-Napoca unde am luat-o de la zero cu studiile.

Evenimentul ăsta mi-a arătat cât de precară poate deveni situația ta financiară dacă nu înveți să gestionezi bine banii pe care-i câștigi. Riști să ajungi în ipostaza de a-ți încălca promisiunile făcute persoanelor dragi din viața ta și să le dezamăgești crunt.

Așa că mi-am promis că eu n-o să ajung niciodată într-o astfel de situație.

Drept urmare, am început să învăț cum să-mi gestionez banii ca să am mereu la dispoziție o sumă consistentă pentru Cheltuieli Neprevăzute. De asemenea, am învățat cum să stau departe de datorii și să strâng bani pentru lucrurile pe care mi le doresc.

Nu în ultimul rând, am învățat cum să investesc, cum să calculez cât îți permiți cu adevărat să dai pe anumite lucruri, cum să fac economii plătind mai puțin pentru aceleași beneficii, și multe alte lucruri.

De-a lungul timpului mi-am creat un Set de Reguli și Principii după care mă ghidez în fiecare zi când vine vorba de gestionarea banilor.

Sistemul pe care l-am creat mi-a permis ca în ultimele 12 luni să economisesc și să investesc 50% din venitul meu activ, să vizitez 4 țări, să am un buget lunar pentru distracții, și să plătesc pentru un apartament cu 3 camere în Bistrița mai puțin decât aș fi plătit pe o garsonieră în Cluj-Napoca.

Întrucât vreau să te ajut și pe tine să-ți faci ordine în bani și să profiți la maxim de pe urma lor, am creat un curs online în care te învăț cum să-ți îmbunătățești gradual situația financiară și să implementezi un Sistem similar în viața ta.

Iar dacă îmi permiți, în minutele următoare vreau să-ți explic exact despre ce este vorba.

Ce îți propun eu?...
Care este soluția mea concretă?

Tot ce am învățat eu de-a lungul anilor despre gestionarea banilor am împachetat sub forma unui curs semi-experiențial care te va ajuta să-ți analizezi în mod obiectiv Situația Financiară Actuală și să identifici ariile asupra cărora trebuie să lucrezi.

În plus, cursul îți va oferi și un Set de Principii, Reguli, Recomandări și Tool-uri de care te poți folosi ca să-ți îmbunătățești Situația Financiară de la o lună la alta.

Intenția mea este să-ți prezint cât mai detaliat 6 Arii Majore ale Finanțelor Personale astfel încât să înțelegi impactul fiecăreia dintre ele asupra bunăstării tale, și să începi să-ți creezi propriul Sistem de Valori și Obiceiuri care te va ajuta să-ți atingi Obiectivele Financiare mai repede și să obții mai mult de la banii tăi.

În ceea ce privește modul de livrare, cursul este alcătuit dintr-o serie de videoclipuri înregistrate și încărcate într-un grup privat de Facebook. Videoclipurile au o durată de până la 30 de minute și le poți urmări la orice oră din zi și din noapte.

În plus, materialele vor fi uploadate pe grupul de Facebook gradual. În fiecare săptămână se vor încărca videoclipurile referitoare unei singure Arii a Finanțelor Personale. Ca să ai timp să le parcurgi și să le aprofundezi.

Programul este împărțit în 3 mari secțiuni.

În fiecare secțiune sunt abordate diferite elemente care intră în componența unui Plan Financiar bine pus la punct, împreună cu ordinea în care trebuie să faci Operațiunile Financiare ca să ai cele mai mari șanse de reușită.

Pe lângă asta, alături de materialele video pe care trebuie să le urmărești, vei primi și tot felul de teme care te vor ajuta să pui în aplicare ce ai învățat, și șabloane care-ți vor ușura munca.

Înscrierile sunt deschise doar până pe data de 13 aprilie 2023 și sunt limitate la 30 de persoane pe serie.
Odată ce acest prag este atins, înscrierile vor fi suspendate timp de 30 de zile.

Prețul programului este de 747 RON.

De la cine vei învăța?

Dacă nu ne-am cunoscut până acum, numele meu este Ovidiu Tarcu și sunt pasionat de Finanțe Personale și Investiții.

Am absolvit Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca și un masterat în Expertiză Contabilă și Audit.

La începutul carierei am lucrat ca auditor financiar într-o firmă din Big 4, iar ulterior am lucrat la una dintre cele mai mari firme de contabilitate din Cluj-Napoca.

În prezent sunt creator de conținut și fondatorul unuia dintre cele mai mari canale de educație financiare în limba română de pe YouTube, cu peste 39.000 de abonați și peste 2 milioane de vizualizări.

La momentul de față, nu am nici un fel de credite de consum, și am un Fond de Urgență care-mi acoperă echivalentul a 4 luni de cheltuieli curente.

Am început să investesc un procent din venitul meu în 2015, iar din 2018 investesc aproape exclusiv în ETF-uri de tip Indice.

În prezent, pe lângă Portofoliul meu Privat, gestionez și un Portofoliu Public în care investesc o sumă modică de 1.240 RON/lună. După aproximativ 2 ani de la lansare, s-au strâns în el peste 5.000 EUR.

Nu în ultimul rând, am obținut și certificarea de Consultant de Investiții în urma promovării examenului organizat de Asociația Brokerilor.

Ce obții dacă te înscrii la acest curs?

Probabil pe acum te întrebi „De ce m-aș înscrie la acest curs?… Ce-mi iese mie dacă particip?…”.

Ca să-ți răspund la cele două întrebări, dă-mi voie să-ți prezint cele mai importante beneficii pe care o să le obții dacă te înscrii.

Probabil pe acum te întrebi „De ce m-aș înscrie la acest curs?… Ce-mi iese mie dacă particip?…”.

Ca să-ți răspund la cele două întrebări, dă-mi voie să-ți prezint cele mai importante beneficii pe care o să le obții dacă te vei înscrie.

În primul rând, o să devii o persoană căreia îi va fi ușor să pună bani deoparte ca să-și atingă obiectivele financiare. Oricare ar fi acelea.

Mai mult, vei știi cum să-ți planifici banii în fiecare lună astfel încât să te asiguri că ei au o misiune și că obții cât mai mult de pe urma lor.

În al doilea rând, vei deveni o persoană organizată în ceea ce privește Finanțele tale Personale. Dacă ar veni cineva să te trezească din somn la 3 noaptea, vei știi să-i spui exact care este următorul tău Obiectiv Financiar și care sunt regulile pe care trebuie să le respecți ca să-ți maximizez șansele de reușită.

În al treilea rând, vei fii o persoană care are un plan bine pus la punct pentru a scăpa definitiv de creditele de consum. Și vei știi și cum să eviți capcanele lor pe viitor.

În al patrulea rând, vei avea mult mai multă Siguranță Financiară. Vei știi exact bornele pe care trebuie să le atingi ca să-ți asiguri o Fundație Financiară solidă, și în cât timp vei putea ajunge acolo în mod realist acolo.

În al cincilea rând, vei știi cât ar trebui să dai pe achizițiile mai mari din viața ta (cum ar fi locuința, sau mașina), și cum să abordezi cumpărarea lor astfel încât ele să nu te sugrume din punct de vedere financiar, și să nu-ți pericliteze atingerea altor Obiective Financiare.

În al șaselea rând, îți voi arăta cum să-i protejezi pe cei dragi cu ajutorul asigurărilor. Și cum analizezi dacă ai nevoie de o asigurare, sau nu.

În plus, vei știi cum să reduci costul asigurărilor și când este avantajos din punct de vedere financiar să faci asta.

Nu în ultimul rând, vei beneficia de suport continuu din partea mea. Eu monitorizez constant activitatea din grup. Drept urmare, vei putea oricând să-mi adresezi întrebări în cazul în care nu ai înțeles sau nu știi ceva. Iar eu voi reveni către tine cu un răspuns bine documentat în cel mai scurt timp.

Înscrierile sunt deschise doar până pe data de 13 aprilie 2023 și sunt limitate la 30 de persoane pe serie.
Odată ce acest prag este atins, înscrierile vor fi suspendate timp de 30 de zile.

Prețul programului este de 747 RON.

Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge la OBIECTIVUL DORIT

  1. Cele 3 etape ale drumului către atingerea Liniștii Financiare
  2. Cele 10 arii ale Finanțelor Personale pe care trebuie să te concentrezi
  3. Cum arată Situația Financiară Actuală?

Acest prim modul din cadrul cursului cuprinde două elemente complementare.

Primul este planificarea fluxurilor de numerar. Cu alte cuvinte, dă o misiune banilor tăi înainte de a-i cheltui efectiv. Aici îți voi arăta.

  1. Formula de bază pe care trebuie să o respecți dacă vrei să-ți pui în ordine banii
  2. Definiția Planului de Cheltuieli (Bugetului Personal)
  3. Principalele categorii ale unui Plan de Cheltuieli (Buget Personal)
  4. Nevoi vs. Dorințe
  5. Cum arată Planul de Cheltuieli în funcție de etapa din drumul către atingerea Liniștii Financiare în care te afli
  6. Cum să te folosești de tehnologie ca să-ți automatizezi banii

Al doilea element cuprinde Monitorizarea cheltuielilor. Adică modul în care te asiguri că respecți planul pe care l-ai făcut. Iar aici o să discutăm despre:

  1. De ce nu ne Monitorizăm Cheltuielile?
  2. De ce să-ți Monitorizezi Cheltuielile?
  3. Cum să-ți Monitorizezi Cheltuielile ușor și eficient
  4. Auditarea Cheltuielilor la final de lună
  5.  

În această secțiune îți voi arăta cum să-ți formezi un obicei din a pune bani deoparte, care sunt motivele reale pentru care alegem să facem acest lucru, și produsele financiare pe care le poți folosi ca să păstrezi banii în siguranță.

  1. Principiile care te ajută să pui bani deoparte mai ușor
  2. Cele 3 MOTIVE pentru care punem bani deoparte
  3. Schimbarea de paradigmă care te ajută să pui bani deoparte mai ușor
  4. Unde păstrezi banii pe care-i pui deoparte
  5. Caracteristici ale produselor folosite pentru a ține banii în siguranță
  6. Ce este Mini Fondul de Urgență și cum îl gestionezi corect
  7. Ce este Fondul de Urgență Complet și cum îl gestionezi corect
  8. Cum pui bani deoparte pentru achiziții mai mari (cu exemple)
  9. Cum te pregătești pentru cheltuieli rare dar care sigur o să apară
  10. Reguli privind investirea banilor pe care-i pui deoparte

Pentru cei care au credite de consum, în această secțiune vom face împreună un plan ca să scapi de ele cât mai rapid. Și o să te învăț cum să nu mai ai nevoie niciodată să apelezi ele.

  1. Dilema Datorii BUNE vs. Datorii RELE
  2. Exemple de Credite de Consum
  3. Schimbarea de paradigmă necesară pentru a scăpa rapid de Creditele de Consum
  4. Mituri de legate de datorii
  5. Cei 5 Pași pe care trebuie să-i urmezi ca să scapi rapid de Creditele de Consum
  6. Care Metodă de Plată a datoriilor funcționează mai bine pentru tine (Calculator inclus)
  7. Cum faci rost de mai mulți bani ca să-ți plătești anticipat datoriile
  8. Capcana Ratelor cu Dobândă ZERO

Achiziționarea unei locuințe este una dintre cele mai semnificative decizii financiare pe care le facem. De aceea, în acest modul îți voi arăta principiile pe care trebuie să le respecți când faci o astfel de achiziție. Și cum să-ți plătești anticipat creditul ipotecar cât mai corect.

  1. De ce ne cumpărăm o locuință?
  2. Când să-ți cumperi, și când să nu-ți cumperi o locuință
  3. La ce te uiți atunci când vrei să cumperi o locuință
  4. Cele 4 GREȘELI pe care le fac oamenii care-și cumpără o locuință și cum să le eviți
  5. Reguli pe care să le respecți atunci când contractezi un Credit Ipotecar
  6. 4 Lucruri de care să te interesezi când cauți un Credit Ipotecar
  7. Bune practici când vine vorba de contractarea unui Credit Ipotecar
  8. Tipuri de Credite Ipotecare disponibile în România
  9. Ce este un Broker de Credite și cum te poate ajuta să obții un credit ipotecar
  10. Cum plătești anticipat Creditul Ipotecar ca să-i înjumătățești perioada
  11. Cum calculezi dacă merită să refinanțezi un credit ipotecar
  12. Alte lucruri de ținut minte când vorbim de achiziționarea unei locuințe

Deși majoritatea oamenilor le evită, asigurările sunt o componentă importantă a unui Plan Financiar. Așa că în această secțiune vom discuta despre ele și cum să le optimizăm astfel încât să nu ne scoată prea mulți bani din buzunar.

  1. Rolul asigurărilor într-un Plan Financiar
  2. Reguli legate de asigurări
  3. Ce este franșiza și cum să profiți de pe urma ei?
  4. Analiza break-even când vorbim de franșiză
  5. Broker vs Agent Captiv
  6. La ce să nu faci asigurări
  7. Principalele tipuri de asigurări
  8. Când nu mai ai nevoie de asigurare

 

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi oferi în plus și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect

BONUS 1: MODALITĂȚI CREATIVE
DE A ECONOMISI BANI

O întrebare pe care eu mi-o pun adesea este următoarea: „Există vreo posibilitate de a obține aceleași beneficii, la un preț mai mic?”

Iar de foarte multe ori, răspunsul este: „DA!”

Ei bine, asta este tema centrală a acestui prim bonus. Vreau să-ți arăt cum anume poți să-ți reduceri cheltuielile lunare și anuale prin simpla acțiune de a verifica și alte oferte.

Metoda pe care ți-o voi prezenta poate fi aplicată la tot felul de cheltuieli. Iar dacă o aplici în mod regulat, vei reuși să economisești sute sau chiar mii de lei de-a lungul anului. Fără să fie nevoie să faci sacrificii sau să renunți la lucruri care-ți fac plăcere.

Mai mult, micșorând valoarea cheltuielilor tale anuale, vei diminua și suma pe care trebuie să o acumulezi în Portofoliul de Investiții pentru a atinge Libertatea Financiară.

Pe lângă această metodă de a economisi bani, îți voi pune la dispoziție și o serie de liste cu idei de a economisi bani lună de lună, cu minim de efort.

BONUS 2: FII ATENT CUM ÎȚI CHELTUIEȘTI BANII

Zilnic suntem expuși la mii de reclame și mesaje promoționale. Dacă creierul nostru nu ar bloca 95% dintre ele ar exploda de la suprasolicitare.

Companiile se bat în fiecare zi pentru atenția noastră în încercarea de a ne lua banii din buzunar. Însă noi trebuie să fim pregătiți și să arătăm că nu putem fi ușor influențați.

De aceea, am creat acest bonus.

În el îți voi arăta cum anume încearcă firmele să te convingă să cumperi mai mult decât ți-ai propus, și cum să te ferești de aceste tactici de marketing agresiv.

De asemenea, îți voi explica ce sunt „Cumpărăturile Semnificative” și cum să le abordezi ca să te asiguri că nu-ți destabilizezi Planul de Cheltuieli și nu-ți sabotezi singur obiectivele financiare importante.

Mai mult, am inclus aici și niște reguli generale care te ajută să identifici cât ar trebui să dai pe o mașină în funcție de venitul tău, și cât te costă în realitate să deții o mașină.

La asta se adaugă și o serie de calculatoare create în Google Sheets care te ajută să faci niște estimări în funcție de veniturile tale.

Nu în ultimul rând, am inclus aici și o serie de reguli referitor la cât ar trebui să dai pe un telefon astfel încât el să nu te destabilizeze financiar.

BONUS 3: Webinarii Q&A săptămânale ca să primești răspuns pe loc la neclaritățile pe care le ai.

Dacă ai o întrebare mai complexă, la care vrei să primești un răspuns rapid, în fiecare săptămână voi organiza un webinar LIVE de 60 de minute în care voi răspunde pe loc la întrebările adresate de comunitate.

Iar dacă vei dori, vei putea intra în direct să avem o scurtă discuție fix despre situația ta particulară.

BONUS 4: Cum să folosești CASHCONTROL
ca un PROfesionist

Pentru a gestiona banii de zi cu zi, eu folosesc o aplicație de gestionare a Veniturilor și a Cheltuielilor. Aplicația pe care eu o folosesc se numește CashControl și mă ajută să-mi monitorizez în permanență fluxurile de numerar.

Întrucât mie mi se pare o aplicație foarte utilă pe care o folosesc aproape zilnic, am decis să includ în program o serie de tutoriale în care-ți prezint funcționalitățile pe care eu le folosesc. Drept urmare îți voi arăta:

  1. Cum să faci un Plan de Cheltuieli în CashControl
  2. Cum înregistrezi Veniturile & Cheltuielile în CashControl
  3. Cum înregistrezi Veniturile & Cheltuieli Recurente în CashControl
  4. Cum înregistrezi Cheltuielile Defalcate în CashControl
  5. Cum setezi Obiective pe Conturi în CashControl
  6. Cum setezi Pușculițe în care să pui bani deoparte în CashControl
  7. Cum îți Auditezi Cheltuielile în CashControl
Înscrierile sunt deschise doar până pe data de 13 aprilie 2023 și sunt limitate la 30 de persoane pe serie.
Odată ce acest prag este atins, înscrierile vor fi suspendate timp de 30 de zile.

Prețul programului este de 747 RON.

PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT​

Nu îți cer să decizi astăzi dacă programul ăsta este sau nu pentru tine.

Însă îți cer este să iei o decizie informată. Iar singura metodă de a lua o decizie informată este din interiorul programului, nu din afara sa.

Este exact ca și atunci când vrei să-ți cumperi o mașină și dai o tură cu ea ca să vezi cum se conduce. Nu cred că ai face o astfel de achiziție doar pe baza fotografiilor și a descrierii de pe un site.

Asta înseamnă că te înscrii la curs și vezi dacă tot ce ți-am prezentat până acum este adevărat, aplicabil, și valoros pentru tine.

Apoi, după ce ai parcurs materialele, ai făcut temele și exercițiile, ai testat toate tool-urile recomandate, și ai participat la câteva webinarii live, decizi dacă vrei să-l păstrezi.

Dacă îți place sistemul pe care eu îl folosesc, și susținerea pe care ți-o ofer ca să mă asigur că-ți atingi obiectivul de a deveni mai bun cu banii, perfect!

Dacă nu ți se potrivește, nu este absolut nicio problemă. Dar măcar vei fi în postura de a lua o decizie informată.

Și, dacă după 59 de minute, sau după 59 de zile de la momentul înscrierii nu ești mulțumit, poți să-mi ceri să-ți dau înapoi banii plătiți fără să-mi dai nici o explicație. Pentru că nu vreau să-ți păstrez banii dacă nu ești mulțumit cu serviciul primit.

Tot ce va trebui să faci va fi să-mi dai un e-mail și să-mi scrii „Dă-mi banii înapoi!”. Iar, în cel mult o zi lucrătoare, eu te voi contacta ca să-mi spui în ce cont să-ți fac plata.

Eu sunt sigur că dacă te înscrii acum, urmărești videoclipurile înregistrate, îți faci temele, înveți să folosești instrumentele și șabloanele puse la dispoziție, și participi la webinarii, o să primești mai mult decât echivalentul a 747 RON în informații, cunoștințe și susținere din partea mea și a comunității.

Iar asta te va transforma într-un om mai informat, mai pregătit, mai încrezător în propriile abilități, și capabil să-și gestioneze banii mai bine decât 90% din prietenii și cunoștințele tale.

Drept urmare, ținând cont că oricum nu poți să iei o decizie complet informată până când nu vezi tot ce include cursul și cum aplici toate cunoștințele acumulate în lumea reală, ești mai câștigat dacă te înscrii și îți acorzi 60 de zile ca să iei o decizie finală.

Testimoniale

Hai să recapitulăm ce anume primești dacă te înscrii

În regulă! Hai să facem o mică recapitulare ca să vezi din nou exact ce obții dacă te înscrii la curs.

Scopul meu prin intermediul acestui curs este să te transform într-o persoană care-și gestionează mai bine banii și care se folosește de un sistem bine pus la punct ca să-și ușureze treaba. În felul ăsta, vei putea să-ți îmbunătățești Situația Financiară de la lună. Iar asta va avea influența enorm bunăstarea ta de zi cu zi.

În consecință, voi face tot posibilul să te ajut ca să implementezi un Sistem eficient în viața ta.

Mai am o ultimă precizare de făcut. Aceasta este versiunea BETA a programului „6 Săptămâni ca să-ți Faci Ordine în Bani”. Drept urmare, s-ar putea ca în timpul cursului să mai întâmpinăm niște dificultăți tehnice sau logistice. Dacă se întâmplă asta, o să-mi cer scuze și voi încerca să le remediez cât mai repede.

Înscrierile sunt deschise doar până pe data de 13 aprilie 2023 și sunt limitate la 30 de persoane pe serie.
Odată ce acest prag este atins, înscrierile vor fi suspendate timp de 30 de zile.

Prețul programului este de 747 RON.

Contact

Dacă ai întrebări, nelămuriri sau dorești informații suplimentare, scrie-mi un
e-mail și îți răspund cu cea mai mare plăcere.