Creează primul tău Buget Personal
în maxim 15 minute

Oferă banilor tăi o misiune și pune-i să muncească pentru tine.

Abonează-te la Newsletter și primește GRATUIT fișierul Excel pe care îl poți folosi pentru a-ți creat Bugetul Personal lunar.

Ce este un Buget Personal?

Un Buget Personal nu este nimic altceva decât un plan pe care îl faci în avans legat de veniturile pe care urmează să le încasezi și cheltuielile pe care urmează să le faci. În felul acesta, devii proactiv iar banii încep să lucreze pentru tine în loc să te întrebi mereu unde s-au dus. Bugetul Personal reprezintă sursa din care sunt alimentate toate obiectivele tale financiare.

Bugetul Personal cu Sold Zero presupune ca diferența dintre venituri și cheltuieli să fie ZERO la finalul lunii. Noi nu suntem Guvernul să putem tipării bani la discreție. Din acest motiv între cele două trebuie să existe un echilibru. Oferă fiecărui ban pe care îl câștigi o misiune și ajută-te de ei pentru a-ți atinge obiectivele.

În fiecare lună trebuie să creezi un Buget nou. Nu fii leneș și presupune că în fiecare lună ai aceleași cheltuieli. Doar tu vei avea de suferit dacă faci asta. Ia-ți partenerul, animalul de companie sau orice obiect dorești tu din casă, creează o nouă filă în fișierul Excel și fă ceea ce este bine pentru tine.

atitudini-financiare

De ce să folosești un Buget Personal cu Sold Zero?

  • Simplitate
  • Te ajută să preiei controlul asupra banilor tăi
  • Prin intermediul lui oferi o misiune fiecărui lei câștigat. Nu le permite banilor tăi să fie leneși
  • Flexibilitate. Nici un buget nu iese perfect de la început, însă poți face ușor modificări în el
  • Te ajută să fii mai disciplinat și să spui mai ușor „Nu” cheltuielilor inutile

Abonează-te la Newsletter și primește GRATUIT fișierul Excel pe care îl poți folosi pentru a-ți creat Bugetul Personal lunar.

Ai în listă prieteni care au nevoie de ajutor în a-și gestiona finanțele personale? Printr-un SHARE îi poți ajuta.