Scapă de datorii - Ovidiu Tarcu Consilier Financiar

SCAPĂ DE DATORII ȘI BUCURĂ-TE
DE BANII PE CARE ÎI CÂȘTIGI

FOLOSEȘTE-TE CEA MAI EFICIENTĂ METODĂ DE ELIMINARE A DATORIILOR
PENTRU A REDEVENI STĂPÂNUL PROPRIULUI PORTOFEL

Abonează-te la Newsletter și vei primi cele două fișiere care te ajută să monitorizezi progresul în lupta cu datoriille.

Marketing by

Ce este Metoda Bulgărelui de Zăpadă?

Metoda „Bulgărelui de Zăpadă” este o metodă de reducere a datoriilor în care îți plătești creditele în ordinea crescătoare a soldurilor. 

Această strategie te ajută să capeți avânt pe măsură ce stingi fiecare datorie și observi progresul. Atunci când ai plătit în totalitate cea mai mică datorie, folosești banii care au devenit disponibili pentru a plăti mai repede următoarea datorie din listă. Repeți acest proces până când ai scăpat de toate creditele cu excepția creditului imobiliar.

Din fericirie, eu nu a trebuit să o folosesc niciodată deoarece nu am avut datorii. Însă am văzut-o în acțiune la părinții mei.

Știind că studiez intens subiectul finanțelor personale, acum câțiva ani, părinții mei s-au săturat de plătit rate și mi-au cerut ajutorul. Împreună am creat un plan prin care să plătească mai repede datoriile pe care le-au acumulat de-a lungul anilor. Acel plan era o formă ușor modificată a metodei „Bulgărelui de Zăpadă”.

Folosindu-se de acel plan, în anul 2018, părinții mei au scăpat de datorii iar acum trăiesc fără stresul ratelor și al telefoanelor de la bancă.

Dacă și tu vrei să scapi de creditele și împrumuturile pe care le-ai făcut, folosește această metodă pe care au utilizat-o milioane oameni ca să se elibereze de lanțurile datoriilor.

Abonează-te la Newsletter și vei primi cele două fișiere care te ajută să monitorizezi progresul în lupta cu datoriille.

Marketing by

Ai în listă prieteni care se plâng că au de plătit lunar rate? Printr-un SHARE îi poți ajuta.