Servicii

Gestionează-ți banii într-un mod inteligent

Descoperă cel mai eficient program practic de inițiere în educația financiară.

CE SERVICII OFER

Serviciul principal promovat de către mine este programul „Gestionează-ți banii într-un mod inteligent”. Acesta are ca scop ajutarea altor oameni să facă primul pas pe drumul către gestionarea banilor în mod inteligent.

Programul este format din mai multe module, ce combină într-un mod interactiv informația de specialitate din domeniul financiar – contabil cu experiențele practice trăite și întâlnite de mine. Acestea sunt menite să-ți exemplifice modalitatea prin care poți ajuge să câștigi mai mult, să economisești fără să renunți la plăcerile nevinovate ale vieții și să investești inteligent pentru a ajunge în deplin control asupra banilor tăi. Vei avea parte de 4 ședințe de consiliere, pentru a-ți fixa informația, pentru a înțelege mecanismele banilor și pentru a învăța cum să aplici toate aceste cunoștințe noi, încă din prima zi.

Află mai multe despre program la o întâlnire gratuită în care vom discuta și vom găsi împreună soluții pentru independența ta financiară!

Programează o întâlnire!


Dacă ai terminat programul, ai aplicat corect cele învățate și situația ta financiară s-a îmbunătățit, este momentul oportun pentru o investiție inteligentă. Tocmai de aceea, un alt serviciu pe care ți-l ofer este înființarea unei societăți, primul pas legal în dezvoltarea unei afaceri.

Este timpul ca economiile tale să muncească pentru tine. Te voi ajuta să începi dezvoltarea afacerii tale și cu ajutorul celor învățate în programul urmat vei putea să investești inteligent, să scalezi câștigurile și să reinvestești profitul pentru a dezvolta afacerea.

Contactează-mă pentru a discuta mai multe!

Beneficiezi de o ședință de consiliere gratuită.

Contactează-mă!


Ai terminat programul inițial și dorești să investești suma de bani economisită fără a-ți bate capul cu o afacere? Vrei să investești în active sau în diverse modalități generatoare de câștig pasiv? Ți se potrivește de minune cel de-al treilea serviciu oferit de către mine: ședințele de consiliere specializată.

În cadrul acestor ședințe vom analiza profilul tău de risc, vom stabili care dintre instrumentele de investiții se potrivesc cel mai bine și cum vom diversifica portofoliul de investiții astfel încât să te simți în siguranță.

Programează o întâlnire gratuită pentru a afla mai multe despre aceste ședințe specializate!

Programează o întâlnire!